Vak boszorkánnyal álmodtam, aki jósolt. Mit jelent?
,,beillsezkedni"
Te meg az írás ellenőrzésénél vagy homályos.
Ha azt mondja, hogy a kedvesed két év múlva fog beilleszkedni, akkor nem is csoda, hogy nincs kedvesed, még. Nos, mivel ez egy álom, kielemezni kell. A hosszú körmök trehányságra sokkal hétköznapibb esetben utalnak. Most jelenthetnek agressziót, vagy hatalmat. Egy erőt, ami még nincs felhasználva. Ez jelenthet felkészültséget a védekezésre, vagy a támadásra. A középkorú nő valamilyen szinten mindenkinek az anyja. Aki megmutatja a helyes utat. (gyerekek esetében tanító, aki feladatot ad) A ráncok. Már nem emlékszem, hogy melyik, de egy skandináv edda említ egy boszorkányt, akinek annyi ránca van, ahány bűbájt ismer. Egyébként a mai folklór egy részében is él a tudat, miszerint a boszorkány a varázslással öregszik. Emellett az, hogy a személy nő, jelenti a termékenységet, az intuíciót, valamint a természettel való szoros kapcsolatot. És most következzék a legjobb rész. A vakság. Ez jelentheti azt, hogy a jóslat hamis. Csak egy kósza hír, hisz egy vak nem láthatja a jövőt, mert vak. DE! A skandináv mitológia főistene, Odin fél szemét adta a mágia megszerzéséért. Ebből kiindulva, az aki vak, lehet hogy két szemét adta a tudásért, ami kétszeres hatalmat jelent. Egyébiránt még utalhat arra, hogy teljes tudatával mást figyel. Úgy értem, hogy nem érdekli mi van most, ő azt látja, hogy mi volt, és hogy mi lesz.
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!