Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez a álom mit jelenthet?

Ez a álom mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Egy biciklivel viszonylag nagy sebességnél behúztam a féket előre estem és mondtam hogy "na így kell megállni" az utcán meg volt egy ember aki mondta hogy "igen így kell megállni"

2015. máj. 31. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt hogy igazából nem így kell megállni.
2015. máj. 31. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:
hogy egy kelekótya vagy
2015. máj. 31. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a valóságban álltam meg így egyszer a biciklivel és repültem, mint az állat.Na, így kell repülni!Szerencsém, hogy az út melletti magas fűben landoltam, különben lehet hogy palacsinta lennék.
2015. máj. 31. 22:12
 4/6 A kérdező kommentje:

# 3

Nutellás?

2015. máj. 31. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, szándékos.
2015. jún. 1. 03:52
 6/6 anonim válasza:

Tipp:

Lehet valami, amiről te is tudod, hogy talán nincs igazad, de bizonyítani szeretnéd mindenkinek, hogy mégis igazad van. És jól esne, ha mások is melléd állnának ebben.

Én erre tudok asszociálni.

Aztán lehet tévedek:)

De mivel biciklizésről van szó, lehet teljesen mellélövök, és lehet ez valami szexuális tartalmú dolog is. Attól függ, milyen nemű vagy.

2015. jún. 1. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!