Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömmel álmodtam, aki amúgy tetszik nekem. Szilviszteri buliban voltunk. Éjfél,csók, tüzijáték minden volt ami kell. Csak az volt a fura az egészben, hogy az illető egy fejjel alacsonyabb volt nálam az álmomban, míg a valóságban egy magasak vagyunk.

2015. máj. 19. 15:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért álmodtad ezt mer tetszik neked ennyi az egész. Ha rajta gondolkozol egész nap vele is fogsz álmodni. Az a tudatalattid hibája, hogy alacsonyabb volt nálad, rosszul raktározódott el az agyadban az információ.
2015. máj. 19. 16:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem értem. fiu vagy, vagy lány?

ha fiu vagy és a egy fiu ismerősöddel álmodtál akkor azt jelenti hogy egy rohadt homokos vagy.

ha fiu vagy és egy lány ismerősöddel álmodtál akkor ez csak egy egyszerü álom volt, semmi jelentősége nincs

2015. máj. 19. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!