Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
lefekszek aludni... Azt álmodtam ,hogy jövök ki abból az iskolából ahova 3.-as koromba jártam. Oda jön egy furcsa de szép arcú lány. Kérdezi ,hogy mennyire vagyok szégyenlős mert szimpatikus vagyok neki. Erre elkezdünk sétálni a kapu felé mondja kellene valami randi hely erre én mozi? Mondja oké. Odajönnek a mostani osztálytársaim, elkezdenek sutyorogni a csajról. Odaszólók mondom ,,Mentek a fa*zomba mint a kisgyerekek elkezdik basztatni a csajt. Rájuk üvöltök teli torokból erre mind befejezi. Átkarolom és elsétálunk. :D2015. máj. 19. 11:20
1/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy szeretnél egy barátnőt, aki mellett kiállnál, de nem mint papucs.
2/5 anonim válasza:
Azt jelenti hogy, ilyen csak is csak az álmodban fog megtörténni, sztm ne is reménykedj benne hogy ez egyszer valóra válik, nem fog... :)
3/5 anonim válasza:
Segitenék megvalositani de biztos öreg vagyok hozzàd.pedig pont ilyen tökös pasival àlmodtam aki kiàllt mellettem.
42 N
5/5 A kérdező kommentje:
Miért ne valósulna meg? :D
2015. máj. 19. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!