Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy nagy szüleim ülnek 1 tűz körül, és mamám fázik, papa oda adott neki 1 takarót és kért tőle 1 puszit de mama nem adott nem tudom miért. és a végén papám mondott 1 idézetet, elejére nem emlékszem de a vége annyi volt hogy "a pásztor is elvénűlt már" mit jelent ez?
2015. máj. 12. 22:31
 1/3 A kérdező kommentje:
estleg valaki nem ismeri az idézeteT?
2015. máj. 12. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Ilyen idézetet sajnos nem ismerek.

Arra tippelnék, hogy esetleg a nagyszüleid kapcsolatát mutatja a tudatalattid. Lehetséges, hogy nagyapád az, aki jobban kimutatja a szeretetét, de nagymamádtól nem kap annyi viszonzást, amennyit szeretne?

HA így van, akkor papád szerintem(!!) azt érzékeltette álmodban, hogy megfáradt már ebben. De persze ez korántsem biztos, hiszen abszolút nem ismerlek titeket, csak ennyi mondatból én erre tudok gondolni.

Olyat hallottam, hogy ilyenkor az agy szelektál az emlékek között, és a munkája közben a tudat mélyén megbúvó dolgok kerülnek felszínre.

De amúgy nem tudom, mert nem vagyok álomfejtő. :)

2015. máj. 13. 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Tény és való, az álmoknak van jelentősége.

De az is lehetséges hogy csak egy szimpla álom.:)

2015. máj. 13. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!