Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megpuszilt, ez mit jelenthet? :$

Megpuszilt, ez mit jelenthet? :$

Figyelt kérdés

Szóval,ma azt álmondtam hogy az iskolánkban focizunk.Ott szinte mindenki fiú volt,kivéve én ,és 2ellenségem.A padok négyzet formába össze voltak tolva(valóságban is így van).A velem szembeni padon ült a kettő csaj.Mellettem pedig életem szerelme.^^

Hirtelen megjeleni a barátnőm pasija és én odarohanok a kapuhoz.És a barátnőm pasija próbált győztes gólt berúgni.Teljes erejével bikázott egy nagyot,de kivédtem.Erre meg visszafutok a padokhoz nagy örömmel.És életem szerelme odafutott elém,és megölelt.Elkezdte puszilgatni az arcom,én meg hirtelen visszapuszilom.És ott puszilgattuk, egymást.:3

A kettő ellenségem meg csak lesett minket,főleg az aki szerelmes a fiúba.

Ez az álom mit jelenthet?:$

2015. máj. 3. 09:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy fülig szerelmes és jó lenne, ha a fiú is, ha nem lecsókolna rólad minden rosszat.

Mást nem jelent.

2015. máj. 3. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!