Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha alvás közben...

Mit jelent, ha alvás közben olyan hangos ordítást hallasz hogy arra ébredsz fel?

Figyelt kérdés
van hogy az ordítás először nem hangos de fokozatosan egyre hangosabb lesz és a végén már fülsüketítő ordítást hallok,amire felébredek utána elalszom és ismét megtörténik többször egymás után

2015. máj. 1. 22:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nem sportolok semmit csak tanulok vagy gépezem
2015. máj. 1. 23:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem krónikus mozgáshiányod van és ez nem vicc. Egészségesebb életmódot kell folytatnod és nem szabad szellemileg túlterhelni magad.
2015. máj. 1. 23:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy bekapcsolva maradt a tévé.
2015. máj. 2. 15:05
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, mi ez, nekem is van néha ilyen,de szerencsére nagyon ritkán.Szerintem álom beli hang, álmodod, vagy lehetnek ilyen "áthallások " is.(Én így nevezem) mikor bizonyos tudatállapotban rögtön ébredés után még el tudsz csípni valamilyen hangot a másik dimenzióból.Ez is valós persze, csak nem fizikai valóság beli.Mivel mindíg ugyan azt hallod, lehet valami szellemetek van és fel akarja magára hívni a figyelmet.Nálam más-más ilyen hangok voltak, de valóban nagyon hagosak ezek! Például volt, hogy kutya nyüszítését hallottam kintről, azt hittem valós, de aztán persze felébredtem...De volt sikítás, ajtócsapódás (ez többször is), és egyszer egy baromi hangos robbanás, utána szirénákat is hallottam.Rémülten felültem az ágyban és hirtelen síri csend lett, hiába hallgatóztam sokáig, pedig meg mertem volna esküdni, hogy valós volt a robbanás hangja.Másnap reggel hallottam a hírekben, hogy éjjel abban az időpontban, mikor felriadtam, egy másik megyében felrobbant valami nagy ipari épület.Csakhogy én ezt akkor a távolságból semmiképpen nem hallhattam, nos de valahogy mégis elért hozzám a hang, valamilyen formában...

Nálad is ilyesmiről lehet talán szó.

2015. máj. 2. 17:55
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat a normális válaszadóknak!Talán az utolsó válaszolóé volt a leghasznosabb.
2015. máj. 2. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!