Miért álmodok mindig rosszat?
Valami nyomaszt belül, egy/több megoldatlan probléma, amit nem sikerül lezárnod. Stresszes vagy...
szerintem ezért.
A terheses részt meg is magyaráztad magadnak.
Az álmokat noha nem minden esetben kell figyelni rájuk, azonban ha egy séma gyakrabban tér vissza arra már érdemes. Kicsit el kell vonatkoztatni és metaforikusan gondolkodni, hogy mi is lehet a háttérben. Szellemek, idegenek? Szóval valakik, akik ártani akarnak neked. És nem tudsz elszaladni, sikítani, tehát képtelen vagy elmenekülni vagy segítséget kérni ezekben a helyzetekben. Vannak dolgok, minden ember életében amik nincsenek ínyükre és muszáj szembenézni velük. Amíg az ember homokba dugja a fejét, vagy hiába próbál megküzdeni ezekkel mégsem jár sikerrel addig ez ott leselkedik majd a háttérben és nyomasztóan hat. Ez főleg elhúzódó vagy gyakran visszatérő problémáknál számottevő, bár egy-egy komolyabb megmérettetés előtt mindenkinek lehetnek rémálmai.
Értelmezhető úgy is, hogy attól félsz, hogy majd ha eljön egy ilyen eset, amikor segítséget kéne kérjél, nem bírsz majd és magadra maradsz, vagy ha ki kéne ugranod egy helyzetből nem fog majd sikerülni.
Nekem is pont ugyanilyen álmaim vannak.
Minden nap. Pedig nagyon kevés horrort nézek.
Nekem rosszabb álmom is volt pl.: 2 vagy 3 fiú meg akart erőszakolni. <:(
Nagyon rossz volt akkor.
Voltak olyanok is, mikor megijedve keltem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!