MCAni kérdése:
Jelent valamit ez az álom?
Figyelt kérdés
tiszta sötét volt a lakásban és csak egy fénylő kést láttam utána egy arcot nem más volt mint Jeff the Killer elkeztem futni de követet berohantam a fürdöbe és bezártam de betörte az ajtot és valami anyagot öntöt rám és felgyüjtot utána a korházba voltam a családomal hofehér arcomal mikor othon voltam már Jeff ott volt a fütröben és mondta Gyere csak ide hagy nézelek meg utána egy kést vett elö és valamit elkezdet vágni utána ide adta hogy én is csináljak olyan vigyort ami neki van én nem akartam ezért ő csinálta meg anya jött apával és meglátták Jeffet apa szaladt a légpuskályáért de Jeff utol érte és megölte utána anyát és a két tesvéremet aztán megfogta a kezem és valami erdöbe vitt ahol minden ilyen legenda lény ott volt Jeff mondja Slender a vezér én megrémültem slenderman megfogta a fejem és megsimogatot utána mondta hogy ne féljek utána Jeff is megszolal Slender monta hogy csináljam ezt veled én csak néztem és megszolaltam agyatok valamit amivel kinyirhatom Jeffet erre nagyon megörültek de én szomorú voltam mert a családom miután befogattak én elmentem a házunkhoz és láttam holtam a családom Jeff is jött velem monta ez muszáj volt vagy nem leszel velünk mentem a konyhába egy kést fogtam utána monta hogy ölj meg valakit akit szeretsz elkisért a legjobb barátomhoz és megöltem nem akartam de kénszeritett utána a szüleit is megkellet öljem és a kis tesolyát nagy kacalyal volt Jeff én meg hallotam valami léptet a szomszéd volt hallota a sikolyt és lelött Jeff rátámadt meg is ölte de rajtam már nem tudot segiteni és mikor végleg meghaltam felébrettem2015. ápr. 6. 09:35
1/4 anonim válasza:
Azt jelenti,hogy túl sok horrorfilmet nézel és,hogy helyesírási szótárat még nem láttál. TesOLYát? KacaLY? o.O A vesszőket és a többit inkább meg sem említem.
2/4 A kérdező kommentje:
nem nézek horrol filmet 1. az 2. a laptopomon el van állitva a billenytüzet
2015. ápr. 6. 15:44
3/4 anonim válasza:
Biztosan a billentyűzet miatt írtad:horrol
De szerintem túl sok krimit nézel ;)
4/4 A kérdező kommentje:
mi az a krimi? vagy mi
2015. ápr. 6. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!