Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok meg új szavakat?

Miért álmodok meg új szavakat?

Figyelt kérdés
Olyan szavakat álmodok meg amik igazából nem is léteznek és minden szónak van egy jelentése az álmomban. Majd reggel amikor felkelek emlékszem rájuk és amikor rákeresek interneten akkor semmit nem találok.
2015. ápr. 4. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Álmodban módosult tudatállapotban vagy, ami ott értelmesnek tűnhet, a valóságban nem feltétlenül az.
2015. ápr. 4. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Légyszi küldd el őket privátban! :D
2015. ápr. 4. 15:39
 3/6 Missi_Key ***** válasza:
írj párat, hátha filmben voltak..
2015. ápr. 4. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
pl? Kutyámmmajom? :D Ehhez hasonlók? D:
2015. ápr. 4. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm úgy kelt fel, hogy azt mondogatta, hogy "zusammenhassen", nem létezik ilyen szó:D Én egyszer úgy keltem, hogy egy mondat volt a fejemben: "kisautót enne az admirális." ??? :D Én nem értem, de ez van, szerintem mindenkinek vannak ilyen hülyeségei.
2015. ápr. 4. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem meg mindig szokott lenni értelme az értelmetlennek tűnőnek is, mindig meg tudom fejteni.

Most volt egy olyan pl. hogy azt mondtam: "kacsatánc már máshol táncol"

Ekkor hallottam egy zörejt, majd felriadtam és akkor már arra, hogy újra hallottam ugyanazt a zörejt., a hörcsögöm leverte a házikójának a tetejét...

Amúgy meg a kacsatánc volt az első zene (Záray Vámosi énekli) amire először táncoltam és amit először hallottam életemben, kicsi lány koromban.

2015. ápr. 4. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!