Miért álmodom mindig azt, hogy valaki meghal?
Figyelt kérdés
Mostanában sokszor álmodom azt, hogy egy helységben vagyok sok emberrel, és valaki meghal. De minden egyes álmomban úgy halt meg, hogy leesett valamiről. Sosem ismerem az illetőt. Legutóbbi álmomban egy születésnapi rendezvényen/kisebb bulin voltam egy nagy házban. Ott volt egy lépcső, és arról leesett az "ismeretlen", és szörnyethalt. Mit jelenthet ez? Mit jelenthet az, hogy minden egyes álmomban úgy hal meg, hogy leesik valamiről?2015. márc. 25. 18:26
1/2 anonim válasza:
Minden álom érzelmi állapottól függ!
Az álmaidban minden embert akit látsz valójában te magad vagy csak te másnak látod.Mivel halál eseteket álmodsz meg ezért nagy valószínűséggel van olyan dolgod esetleg a múltban amire nem akarsz emlékezni vagy el akarod teljesen felejteni.A tudat alatt a lelked álmodba próbálja ezt megtenni.Ha esetleg több ilyen álmod lenne vagy olyan aminek nem tudod a jelentőségét és érdekel, akkor nyugodtan írj privátban.Én ilyenekkel foglalkozom 3-4 éve.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2015. márc. 28. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!