Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez? ( Sokszor...

Mit jelenthet ez? ( Sokszor van ez )

Figyelt kérdés

Már napok óta ugyan azt álmodom .

Az iskolában megyek mindig és angyal vagyok fehér ruhában és fekete szárnyakkal . Egy üvegpohár van a kezemben , ami tele van vérrel . Ekkor meglátom azt a fiút aki tetszik , és ő megkérdezi hogy mi lett belőlem . Erre én összetöröm a poharat..

Ez után mindig bekerülök egy fehér és hideg szobába és én félig fekükdve fekszem a földön..felettem van a lámpa így nem látom az elöttem álló , fehér öltönyös fiút...erre előkap egy vödröt és kiborítja és leönt hangyákkal . Én nem tudok védekezni mert gyenge vagyok . Ekkor mindig felébredek .

Vajon mit jelenthet ez ? Kérlek segítsetek !

2015. márc. 22. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt, hogy a külsőért eldobnád a belsőt.
2015. márc. 22. 17:00
 2/4 esopus ***** válasza:

lefekvés előtt tíz hubit leküldesz aztán had-jöjjön!!

az nem vér hanem bor és nem szereted

vodkát vagy wiszkit ajánlok

a hideg szoba a detox azzal vigyázni kell!!

védekezni meg nem kell elég ha utána beveszel egy tablettát

2015. márc. 22. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Angyal vagy fehér ruhában fekete szárnyakkal, üvegpohárral, amibe vér van? A fekete szárny az rosszat jelent. Szerintem rossz útra tévedsz, vagy tévedtél.

A fickó, aki a végén van, kínoz téged, valószínűleg meg akar változtatni.

Valami változás zajlott le benned, vagy zajlik, ami nem jó és ezzel neked kell szembenézned.

Gondolom én!

2015. márc. 23. 09:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik neked egy srác,aki szerinted tojik a fejedre...(bocs a kifejezésért)
2015. márc. 23. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!