ordított magammal,hogy keljek fel.a barátom azt mondja,nem szoktam kiabálni,szóval csak álmomban ordítok.de elég gyakran,mikor nem is kéne még felkelnem
2015. márc. 8. 20:25
1/7 anonim válasza:
Nekem akkor szokott ilyen lenni mikor alvásparalízisem van. Vagy nagyon ritkán ha már elkezdek álmodni, kilépek a testemből, és abban a szobában vagyok ahol fekszek ténylegesen is, olyankor valamiért bepánikolok és én is úgy érzékelem hogy ordítok, de valójában nem, aztán felkelek.
2015. márc. 8. 21:00
2/7 anonim válasza:
mikor rosszat álmodok, de nem egészen vagyok ezzel tisztában, akkor hallom a távolból a saját hangom, ahogy kiabálok: ébredj fel, ébredj fel, ébredj fel!
2015. márc. 8. 21:24
3/7 anonim válasza:
21:oo
Mi az,hogy kilépsz a testedbõl?Hogy mik vannak?
2015. márc. 8. 22:17
4/7 anonim válasza:
Alvási paralízis.
2015. márc. 8. 22:25
5/7 anonim válasza:
Kedves 3-as:
4 vagyok:
Alvási paralízisem van három éve. Én is érzem úgy, mintha kilépnék a testemből. Emlékszem az elsőre. Próbáltam ordítani, sikítani, dörömbölni, de valahogy nem értem el falat, hogy jelet adjak és nem jött ki hang a torkomból. Akkor még nem tudtam mi ez. Mostanában úgy érzem, mintha lebegnék, de már hozzászoktam.
Valaki még hallucinál is közben. Vannak ilyen dolgok...
2015. márc. 8. 22:27
6/7 anonim válasza:
Nekem az első zöld fénnyel kezdődött és fejbúgással imádkozás közben.
De talán már 1 éve nem volt. Fény csak egyszer volt, a búgás erőssége változó, a kilépés érzése egyre erősebb.
De elmúlt.
Utána mindig felfrissülve éreztem magamat.
Szerintem a kimerültségtől lehetett meg néha megfigyeltem, mintha máshogy venném a levegőt mikor magamhoz térek. Tehát lehet oxygén hiány is vagy bármi.
2015. márc. 8. 23:19
7/7 anonim válasza:
Az a legjobb ha alvásparalíziskor visszakerülsz alvó üzemmódba. Ilyenkor hallucinálhatsz, hangokat hallhatsz, szagokat érezhetsz, stb. Ha mozdulni próbálsz annál jobban kétségbe esel és hallucinálsz. Próbálj meg visszaaludni és ha kipihented magad akkor magadtól felébredsz, vagy az ébresztőre kelsz majd fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!