Mi lehet ennek az álomnak a lényege? Vagy egyáltalán mit jelent ez?
Azt álmodtam, hogy egy szakadéknál állok és hírtelen elkezd fújni a szél, felkapott és elkezdtem "repülni". Nagyon megilyedtem mert szörnyen tériszonyos vagyok és segítségért kiáltoztam. Egyszer csak megfogja a kezemet egy öltönyös férfi és visszahúzott. Miután megköszöntem neki, hogy megmentett hirtelen megkérdezte, hogy mi a horoszkópom. Én azt hazudtam, hogy rák /nem tudom, hogy miért/. Akkor elmondta a rákoknak a jellemzőit pl. azok az emberek kedvesek, együttérzőek stb. Miután elmondta megölelt és a földrefektetett és én közbe elkezdtem azt kiabálni, hogy "Szűz vagyok! Szűz! Nem rák a horoszkópom!" (Igazábol is szűz vagyok)
Szóval ez most mit akart jelenteni? Nincs barátom soha sem volt.
A repülés az egyik leggyakoribb álom.
Nézz utána Google-n, hogy mit jelent.
Azt álmodtam, hogy egy előadáson vagyok, ahol egy középkorú nő el akarja veszíteni mások szemében a fényt bűvészkedés jellegű varázslással.
Mutatott valami olyan trükköt, hogy ráüt az előtte lévő fa tárgyra és tőle 10 méterre valami robbánást lehet hallani a lépcsőknél. (ezt többször megismételte)
Erre én felálltam ordítozni (mint a hülye), hogy ez csak trükk, kitaláció és bebizonyítom, hogy ott van egy hangszoró.
A nőnek nem tetszett hogy ki akarom belőle szedni a lenti számítógép teremhez a belpését, de aztán beismerte hogy van lent egy terem és megengedte, hogy menjek.
Láttam ekkor, hogy a hátsó ajtónál valaki állt, de amint rápillantottam elszaladt.
Első körben utána akartam futni, hátha ő a hangmérnök, de utána meggondoltam magam és szaladtam a pincébe, ahol valóban sok gép volt és egy öreg bácsi. Ott volt még velem 3 ismerősöm, tudtam hogy menni kell, de ők nem jöttek. Ezért otthagytam őket, de aztán visszamentem és valahogy csak elhoztam őket. A többi részlet már lényegtelen.
Nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!