Koponyákkal álmodni?
Figyelt kérdés
Megnéztem az álmoskönyvet, de semmi. Azt álmodtam, hogy a saját udvarunkban sétálunk, de malacokat tartunk és van egy hatalmas nem üvegház, hanem fóliaház, de a,kertben nem volt semmi, csak száradt gaz. Hőség volt, és az ólakban dögledeztek az állatok, aztán koponyákat láttam megfordultam és a fólia tele volt milliónyi koponyával, körülbelül 5 méteren 3 méter magas koponya halom. A legérdekesebb most jön, úgy éreztem, hatalmas száradt takony van az orromba és ki kellett piszkálnom, egy apró koponya volt benne, emberi, de apró, ami elfért az orromban. Mit jelenthet?2015. febr. 17. 06:24
1/1 Legoman válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy ha nem foglalkozol saját magaddal, vagy a jelenlegi helyzeteddel, akkor valószínűleg soha nem fogod tudni megoldani, vagy már túl késő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!