Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van ez? Valakinek volt...

Miért van ez? Valakinek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakoribbak az olyan álmaim,amikben megálmodom azt,ami másnap meg fog történni, például a halált,vagy más negatív élményt.Valaki tapasztalt hasonlókat?

2015. febr. 5. 20:12
 1/4 Fish1 ***** válasza:
100%
Ébren már igen. Azt prekogníciónak hívják.
2015. febr. 5. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,néhányszor előfordult velem...például azt álmodtam,hogy a sövény kerítésünk előtt felvonul egy rakás mazsorett,és dobolás,meg zene-bona van,és egy fél órával a felkelésem után,tényleg elhaladt egy rakás olyan ember az utcánkban,igaz,nem olyan közel,mint álmomban....de előtte nem jártak arra,mert direkt megkérdeztem másokat,akik ébren voltak....
2015. febr. 5. 22:38
 3/4 Ozmium42 ***** válasza:
Előfordult, de rövid időtartamon belül. Álmomban hallottam egy külső zajt, ami beépült az álmomba, és lényegében azt álmodtam, ami a zajt keltette. Mikor a zajforrás közelebb jött, felébredtem rá, és úgy éreztem, mintha megálmodtam volna (az álom időpontja nem érzékelhető, ezért úgy tűnhet, sok idő telt el az álom és a valódi esemény között)
2015. febr. 6. 01:54
 4/4 Legoman ***** válasza:
Az első válaszolónak adnék inkább teljesen igazat. De a prekogníció álomban is megnyilvánulhat. Olyankor jobban ki tudnak az ilyen dolgok teljesedni, mert az ember nincs tudatában, hogy van teste a valóságban és elfelejti a korlátokat. Csak ezeket a korlátokat a valóságban is el kellene felejteni. :) Meg lehet csinálni.
2015. febr. 6. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!