Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Fekete szárnyú angyal aki...

Fekete szárnyú angyal aki apámra hasonlít?

Figyelt kérdés

A régi házunk teraszán álltam, a kapu előtt álló fekete szárnyú angyalnak azt mondtam h megszentelt földön állok, de őt ez nem érdekelte és azt válaszolta hogy sosem szabadulsz a félelmeidtől, visszaadom neked mind! Egy ilyen fekete ködszerűséget bocsátott rám, de a párom elém vetette magát, így ő kapta a "gonosz varázslatot". Majd bementem a házba ahol volt egy ismeretlen lány velem. Valamiért azt éreztem hogy a húgom, de nincs fiatalabb testvérem.

Nincs jó kapcsolatom az apammal, most készülök kibékülni vele a barátom hatására. Csak félek hogy megint depressziós leszek, hogy megint megbánt és elhagy ahogy régen.

Lehet csak sok angyalos könyvet olvastam mostanában?

2015. febr. 2. 08:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy apád egy sötét angyal, aki fekete korommal, vagyis füsttel sötét varázslatokat bocsát rátok!

"Lehet csak sok angyalos könyvet olvastam mostanában?"

Kizárt! Jaj egy ilyen ember, mint te hogyan is viheté túlzásba az ezotérikus olvasmányt?!! Nemis olyan akácfából faragtag téged!

2015. febr. 2. 09:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem ezoterikus, hanem fantasy könyvekre gondoltam "kedves" bunkó válaszadó.
2015. febr. 2. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Megadtad a kérdésben az álomra is a magyarázatot:

Előzmény.

„most készülök kibékülni vele a barátom hatására. Csak félek hogy megint depressziós leszek, hogy megint megbánt és elhagy ahogy régen”

Az álombéli változta ennek:

„azt válaszolta hogy sosem szabadulsz a félelmeidtől, visszaadom neked mind! Egy ilyen fekete ködszerűséget bocsátott rám”

Magyarul: békülésre adtad a fejed, de félsz attól, hogy újra megbánt „fekete ködöt bocsát rád”.

2015. febr. 2. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!