Milyen a lázálom?
Fogalmam sincsen. Nagyon régen volt, és szerintem csak a képzeletem szórakozott velem. Lehet, hogy megtörtént.. Mint amikor egyszer azt álmodtam, hogy megcsúszok az erkélyen és átesek a korláton. Rá vagy két hétre tényleg elcsúsztam a kövön, mert vizes volt az eső miatt, és nekiestem a korlátnak. Hála a jó égnek, hogy nem estem át rajta. Nem is olyan régen történt.
Durva dolog.
Alvásparalízisem nekem összesen egyszer volt, nagyjából 8 hónapja. Még soha nem ijedtem meg úgy, mint akkor, mert nem értettem, mi van.:D
Tudom régi cikk, de nekem most két éjszaka is volt, nem is merek elaludni...
A legutóbbi valami pocsék volt. Előtte japánról szóló érdekességeket néztem youtube-on, gondolom innen jött a dolog.
Álmomban japán hajba voltam beleakadva (félébrenlét miatt észleltem, hogy a takaró rámcsavarodott, de nem jutott el az agyamig...) és azt mondogattam magamnak: de az arca koreai, ez a lényeg, az arca koreai, ez a lényeg stb. És hámoztam le magunkról (férjem is lázasan feküdt mellettem a valóságban) a hajrétegeket, míg eljutottam az "arcig" ami amúgy egy maszk volt hála az égnek. Leszedtem magunkról és akkor úgy abbamaradt egy pici ideig, majd kezdödött előtől minden körforgásban.
De legalább az arca koreai :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!