Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet, ha azt álmodtam...

Mit jelenthet, ha azt álmodtam, hogy a derékig érő hajamat csak úgy levágtam a nyakamig?

Figyelt kérdés

2015. jan. 27. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt, hogy álmodban hosszúnak találtad.

Úgy néztél ki jobban vagy most?

2015. jan. 27. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:
22%
Azt jelenti, hogy aludtál. Az álmok értelmét ne keresd, nincs nekik. Ebbe még Freud bácsinak is bele kellett nyugodnia, pedig nem nagyon akaródzott.
2015. jan. 28. 15:51
 3/3 Rokaone válasza:
- Megbúvó érzelmek, rejtett gondolatok. Hajad, ha megállíthatatlanul nő, lehúzza a fejed: szomorúság. Levágott haj: elveszett szerelem. Ha magad vágod a hajad: elkövetett hibádért megharagszanak rád. Ha más haját vágod: haragszol. Partnered haját vágni: agresszív szerelem. Hosszú, selymes haj: könnyedség, kis felelőtlenség. Durva, szúrós, sörteszerű haj: megbántottság. Göndör haj: titokban tartott szerelem; leleplezett érzelmek. Aranyhaj: érzelmeidet akaratod ellenére elárulod és ebből bajod származik. Hulló hajszálak; hajszálak a kezedben: mély szomorúság, amit egy szeretett személy elvesztése vagy árulása miatt élsz át. Hajat festeni: hazugság. Hajfonat: álmodozás; regényes tervek. Kócos haj: rendezetlen anyagi ügyek. Ősz haj: tisztesség.
2015. febr. 1. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!