Azt álmodtam, hogy vettem egy piros Opel Corsát. Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Bementem vele a munkahelyre, és leparkoltam a zárt parkolóházban. Délben meg akartam nézni, de sehol sem volt. Kérdeztem a biztonsági őrt, mindenkit, senki nem tudtak róla semmit. A valóságban kocsit se akarok venni, meg ha vennék, akkor se pirosat vennék.2015. jan. 21. 22:56
1/3 anonim válasza:
en multkor azt almodtam ,hogy egy agyontuningolt toyota suprat vezetek.Baromi jo volt ,hajtottam mint állat,aztan felébredtem :/
2/3 anonim válasza:
Veszteséget, veszteségtől való félelmet jelent.
Vonatkozhat anyagi aggodalmakra vagy szeretett ismerős, rokon elvesztésére is.
3/3 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nincs ízlésed. Mindenki tudja, hogy a 64-es bogár a legjobb, ha lemegy rólam az adósság azt fogom felvenni devizahitelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!