Igaz az ha elmeséled az álmodat annak aki benne volt nem fog megtörténni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 13:31
1/4 anonim válasza:
Miért történne/ne történne meg? Nem értem a kapcsolatot.
Ha megálmodod, hogy esni fog másnap az eső, elmeséled valakinek, de nem teljesül be, az nem azért van, mert elmesélted, hanem mert messziről le...rja az eső, hogy te mit csinálsz és álmodsz.
Ugyanígy van bármilyen eseménnyel. Mit gondolsz, ki vagy te, hogy befolyásolod az eseményeket?
2/4 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne végiggondold, hogy életedben hány olyan álmod volt, amit nem meséltél el senkinek, és aztán a valóságban is megtörtént.
3/4 A kérdező kommentje:
Elég sok olyan álmom volt amit leírtam miután felébredtem és vagy másnap vagy 5 év múlva megtörtént... Én reál beálítottságú vagyok, főleg a fizika és a csillagászat érdekel ezért nem tudom ezeket a dolgokat hova rakni...
2015. jan. 24. 13:45
4/4 anonim válasza:
Az ember nemcsak testből áll, hanem lélekből is. Az álmok a lélekkel vannak összefüggésben, ezért valósulhatnak meg olyan dolgok, amiket már megálmodtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!