Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Láttam az összes bolygót a...

Láttam az összes bolygót a Földről! Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Már másodjára álmodom ezt.

A Földről - konkrétan az iskolám előtt álltam - és felnéztem az égre, és a kék ég helyett az űr volt ott (barnás-zöldes színű volt) csillagokkal meg minden, és az összes bolygó (kivéve a Földet) sorban ott volt, meg a nap is, csak az sokkal kisebben...

Az álmomban én nagyon megijedtem, de egyszerre fogott el a gyönyör és a nagy félelem..

Nem néztem semmi ilyesmivel kapcsolatos filmet előtte, nem ettem sok csokit, nem ettem túl magam...

A "bolygócsillag" az álmoskönyvben "ritka vendéget" jegyez, de ez sem valósult meg.

Lehet, nem kéne hinni az álmoknak, de azért kíváncsi vagyok.

2015. jan. 17. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
A bolygók és az égitestek száma végtelen.
2015. jan. 17. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
En kiskoromban (3-4) lattam a vilagurt, viszont azt is, ahogy elpusztul. Baar az en almom teljesen mas, de megis ugyanaz... Azt tudom, hogy rengetegszer almodtam ilyet es ereztem a halalt.
2015. jan. 17. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Földönkívüliek próbálják veled felvenni a kapcsolatot. Üzenetük van az emberiség számára, és téged választottak hírmondónak. Sajnos csak álmodban képesek az embereknek üzenni, ezért, hogy átvedd az üzenetet, gyakorolnod kell a tudatos álmodást, ehhez találhatsz az interneten elég sok segédanyagot.
2015. jan. 17. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:
A mi világunkban nincs végtelen.
2015. jan. 17. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Valami késztetés,érdekel valami,de nem tudod mi és szeretnél többet tudni.
2015. jan. 18. 21:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Kifelejtettem, hogy a Naprendszeren belüli 9 db bolygót láttam, de azért remélem sikerült így is megérteni.

Az utolsó kommentelőnek pedig köszönöm a válaszát! :-) Ez már közelebb áll a valósághoz!

2015. jan. 27. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!