Elfelejtett gyermekkel kapcsolatos visszatérő álom?
Gyakran álmodom azt, hogy megtudom, hogy szültem egy gyermeket az exemnek és tulajdonképpen elfeledkeztem róla. Ilyenkor sohasem nálam van a 'gyermekem' hanem az exem nővérénél ( akivel nem voltfelhőtlen a viszonyom) és ő vigyáz rá. Álmaimban rossz anyának érzem magam, mivel a gyermek már 2-3 éves és nem én neveltem idáig.
Mikor felébredek kell 3-5 perc, hogy megnyugtassam magam, hogy valójában sohasem szültem még.
Evans álomelméletében hiszek, de szerintetek ennek lehet valami értelme?
Még sosem volt ilyen makacs visszatérő álmom.
Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy van közted és az exed valami lezáratlan ügy, és hogy ő is őriz valamit belőled az emlékeiben. (Gyereket szülni neki), a másik meg az, hogy lehet, hogy az exed a nővéréhez viszonyít téged, hogy vele jól kijött, és a gyerekkorában a nővére gondoskodott róla, amit gondoskodást tőled is elvárt volna..
Az meg, hogy visszatérő álom, ez azt jelenti, hogy első sorban magaddal kell tisztáznod, mi akarsz tőle, mit akarsz önmagadtól. Megnyugtatlak: nem lennél rossz anya, nekem ezen leveled alapján igencsak lelkiismeretesnek tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!