Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudsz repülni álmodban, és ha...

Tudsz repülni álmodban, és ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Szárnyad van, a kezeddel csapkodsz, vagy csak suhansz a levegőben? Magasra is tudsz szállni? Miként rugaszkodsz el a földről?
2014. dec. 28. 13:56
1 2
 1/12 anonim válasza:
kiráz a hideg az ilyen kérdésektől:)....olvass egy könyvet az éber álmodásról
2014. dec. 28. 14:22
 2/12 rebi xd ***** válasza:
szálj le a földre ember
2014. dec. 28. 14:32
 3/12 Pandas74 válasza:
Igen....(bar mar regota nem almodok ilyet)Szarnyam nincs,nem kell csapkodnom sem.Magasra is .Vagy futasnak indul,es egyre konnyebb leszek,egyre konbyebb hosszu lepesekkel,,aztan csak elore kell dolni....vagy csak siman felemelkedve....Ja, es sosem hasznaltam semmilyen drogot!(elotte sem)
2014. dec. 28. 14:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Mint Superman.
2014. dec. 28. 14:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Mint Lois.
2014. dec. 28. 14:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Az első kettő bizonyára nem szokott álmodni. Nem éber álomról beszélek, hanem a rendes alvási fázisról. Gyerekkorom óta tudok repülni álmomban, és érdekel, ki hogy van ezzel. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. dec. 28. 15:03
 7/12 anonim válasza:
Igen, régebben többször is álmodtam olyat, hogy tudok repülni. Nem volt szárnyam,nem kellett elrugaszkodnom a földről, inkább olyan volt, mintha a tudatommal irányítottam volna a dolgot. Még az is rémlik, hogy a szél simítását is érezni véltem a bőrömön.
2014. dec. 28. 16:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Már rég nem repültem álmomban. Egyébként én mellúszásban repültem mindig. Biztosan azért, mert imádok úszni.
2014. dec. 28. 16:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Ugrás aztán akaraterő, néha nehéz.
2014. dec. 28. 17:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen. Vagy mellúszás a levegőben, vagy teljesen mentálisan konrollálom (utóbbi nehezebb, de hatékonyabb).
2014. dec. 28. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!