Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha el akartak gázolni?

Mit jelent ha el akartak gázolni?

Figyelt kérdés
egy ismerőssel mentem valahova este volt és akor egy autó csak egy sikátorból előtört és akor akart elgázolni de csak akor amikor a sokátort megközelítettem és volt egy másik autó is az messzeb volt de amior arra mentünk ekkor az is el akart gázolni. de végül nem gázolt el egyik sem!
2014. dec. 28. 11:42
 1/4 Shai-Hulud ***** válasza:
Azt jelenti, hogy túl sok akciófilmet nézel. :-)
2014. dec. 28. 12:36
 2/4 Legoman ***** válasza:

Szerintem ezt jelenti:

Általában megakarnak akadályozni valamiben. Csak soha nem sikerül nekik. Mindig keresztül húzod a számításaikat.

2014. dec. 28. 13:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti hogy te vagy brúszvilisz. Vagy dzsémszbond. Senki nem akadályozhat meg téged semmiben és egyszer leszámolsz velük. Csak ne felejtsd el a vicces néger vagy bombázó kémcsaj segédet elötte beszerezni, mert anélkül nem az igazi. Vagy ne igyál annyit.
2014. dec. 28. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Hoppá, most nézem hogy elnéztem a kategóriát, khm, szóval az utolsó mondatot nem kell figyelembe venni, elnézést. :)
2014. dec. 29. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!