Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez? Lehet hogy...

Mit jelenthet ez? Lehet hogy egy üzenet?

Figyelt kérdés

Régóta keressük már apukánk sírját, és mivel nem tudtunk elmenni a temetésére, így nem tudjuk sajnos hogy hol van.(Bővebben nem szeretném kifejteni.) Most az álmomban is kerestük, megmutatta a temetőcsősz a helyet, de csak egy felirat volt ott egy papíron, hogy ne keressük és a testvérének az aláírása volt ott. De nem adtuk fel kerestük tovább, aztán valahogy megjelent a szelleme az apukámnak. Szerintetek ez egy jel/üzenet lehet, hogy (ne) keressük tovább?

Mit gondoltok?

2014. dec. 26. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Az egyik felem azt mondja, hogy csak túl sokat foglalkozol az üggyel és nem jelent semmit, a másik felem azt mondja hogy próbál veled kapcsolatba kerülni és jelezni hogy keresd tovább. Te melyik felemnek hiszel?
2014. dec. 26. 17:44
 2/7 anonim válasza:
100%
lehet csak a tudatalattid szeretné őt megtalálni. Én semmiképp nem adnám fel, lehet utána nyugodtan tudnál aludni
2014. dec. 26. 18:10
 3/7 Legoman ***** válasza:
97%

Ez megint csak egy olyan dolog, amiben csak ötleteket tudunk adni, konkrét választ nem.

De tedd fel magadnak a kérdést:

Mit akart ezzel üzenni nekem?

Miért nem találom a sírt?

stb.

Tegyél fel magadnak annyi erről szóló kérdést a napokban, és egy idő után meg fogod rá kapni, leginkább álmodban a választ.

2014. dec. 26. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Kedves kérdező lehetséges, hogy jel volt,hogy ne keressétek tovább. Mert már csak a porhüveje van ahol van, a lelk-szelleme már elhagyta a teste. És a szeretteink ott élnek továbbra is a szívünkbe. És a legtöbb amit tehetünk, hogy imádkozunk értük, a lelki üdvösségükért, és bűnbocsánatot kérünk számukra Mennyei Atyánktól, gyertya gyújtással azt felajánlva. Én is ezt teszem. Természetesen tedd a szíved szerint.

És kivánom, hogy lelki békére leljetek valamennyien az ÚR kegyelme által.

2014. dec. 26. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
9%
Túlságosan sokat foglalkoztok ezzel. Agyi megszállottak.
2014. dec. 26. 22:20
 6/7 anonim válasza:
52%
Nem kell azért leszólni a másikat csak mert hisz bizonyos dolgokban !
2014. dec. 27. 01:36
 7/7 anonim válasza:
Én a helyedben elmennék a sírjához és tiszta hangon, érthetően tudatnám vele, hogy ideje lenne tovább állnia és keresnie egy másik testet.
2015. jan. 10. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!