Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az egész álmom?

Mit jelent az egész álmom?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap azt álmondtam, hogy kislányom született és akit Jázminnak neveztem el. Pont az egyik ismerősőmnél voltam és kezemben volt a gyerek. Síros volt a gyerek az álmomban és egyszercsak mindig abbahagyta a sírást. Akinél voltam azt mondta hogy a nagypapám szelleme volt. Aztán az álmomban eltelt 2-3 év és azóta kislány is feljött. Pont leakartam volna vinni sétàlni , de akkor elém állt és mondta, hogy itt van a papa és beszélni akar velem. De akkor rákérdeztem, hogy hívják és azt válaszolta, hogy Csongor Sándor. Aztán végül felébredtem. Valóban akar velem beszélni a papám vagy csak ne is foglalkozzak vele?

2014. nov. 18. 01:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Hiányzik?:(
2014. nov. 18. 02:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt például már 3x esett le magától a művirág. Ma 2x könyv vert le, egyszer meg csak úgy. Sokan ebbe is sok mindent látnak.

Az álmok viszont ennyire sem valósak. Emlékek, vágyak, félelmek, lehetőségek, tapasztalatok, gondolatok keveréke stb..

2014. nov. 18. 02:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen hiányzik!
2014. nov. 19. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!