Mit jelent az egész álmom?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap azt álmondtam, hogy kislányom született és akit Jázminnak neveztem el. Pont az egyik ismerősőmnél voltam és kezemben volt a gyerek. Síros volt a gyerek az álmomban és egyszercsak mindig abbahagyta a sírást. Akinél voltam azt mondta hogy a nagypapám szelleme volt. Aztán az álmomban eltelt 2-3 év és azóta kislány is feljött. Pont leakartam volna vinni sétàlni , de akkor elém állt és mondta, hogy itt van a papa és beszélni akar velem. De akkor rákérdeztem, hogy hívják és azt válaszolta, hogy Csongor Sándor. Aztán végül felébredtem. Valóban akar velem beszélni a papám vagy csak ne is foglalkozzak vele?2014. nov. 18. 01:50
2/3 anonim válasza:
Itt például már 3x esett le magától a művirág. Ma 2x könyv vert le, egyszer meg csak úgy. Sokan ebbe is sok mindent látnak.
Az álmok viszont ennyire sem valósak. Emlékek, vágyak, félelmek, lehetőségek, tapasztalatok, gondolatok keveréke stb..
3/3 A kérdező kommentje:
Igen hiányzik!
2014. nov. 19. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!