Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha álmomba megfogjá...

Fanni185 kérdése:

Mit jelent ha álmomba megfogják a kezem?

Figyelt kérdés
Egy fiúról álmodtam hogy megfogja a kezem. :P
2014. dec. 24. 15:24
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Mert ő nyúl hozzá a kezemhez,és meg is fogtuk egymás kezét.Csak én nem mertem.És iskolába volt ez.Nagyon életű volt.
2014. dec. 28. 22:31
 22/26 A kérdező kommentje:
Mert úgyvolt hogy beszélgettünk,aztán úgy mondta hogy fogjam meg a kezét,én nem mertem. És ő megfogta a kezem,és ugy mentünk iskolába,a folyosón. Nagyon fura volt,és pont ugyanazzal a fiúval álmodtam folyamatosan 1 hetet aki kacsintgat,és néz.
2014. dec. 29. 09:00
 23/26 A kérdező kommentje:
Legyetek szívesek válaszolni légyszi! :)
2014. dec. 29. 19:36
 24/26 anonim ***** válasza:

A választ te is tudod... Azzal a sráccal nem szemezgetnél, ha nem tetszene... Az álmod a tudatalattid és a spirtiuális tested vizuális kivetülései. Alap biosz... az álmok azért vannak, hogy az agyunk feldolgozza az elmúlt napok eseményeit, gondolatait. Ezeket nem feltétlenül érthető számunkra, de egy kis logikával nem nehéz kitalálni.

Magyarúl tetszik neked a srác... de ezt nem mered elhinni (gondolom nem elég népszerű) ezért nem te fogod meg a kezét. Mellesleg az, hogy ő megfogja az azt jelenti, hogy neki is tetszel, de a vége nem megbízható mert az ezotéria ezen tere még nekem is homályos néha... ha még mindig nem értesz valamit, hagyd a poénos srácokat és írj privit...

2015. jan. 13. 21:59
 25/26 anonim válasza:
.
2016. jún. 19. 14:25
 26/26 anonim válasza:
Anonim! Te beteg vagy!
2021. ápr. 4. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!