Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Haldoklika kutyam almomba,...

Haldoklika kutyam almomba, anyukam terhes almomba? Mi tortenik?

Figyelt kérdés

Az almom legeleje az volt,hogz csak megyek fel a padlasra es valahonnan nem ertem honnan, besutott a feny es anyukam volt fent w padlason aki terhes.. Es hatalmas pocakja van es a feny ami besut pont a hasara sut... Ezek utan jott sz erdekesebb alom...Mi nap azt almodtam,hogy a padlasunkon egy kanapen ulok, hattal az ajtonak, szamitogepezek mikor valahogy, a kutyank berontott, ( tehat lentorl feljott a lepcsom, amugy zart teraszunkra,es meg a zart helyerol is kijott)tehat berontott es eloszor a kanapen kilogo reszeivel elkezdett jatsztani jogy szteszedje, eddig nincs is semmmmi de semmi problema. Aztan megjelen egy garfield szinu macska aki amugy tenyleg itt van nalunk az a macska ugyan az.!!!!! Megjelent,draga kutyam szemet vetett ra, es egy szempillantas alatt utana eredt, amikor is.. A macska bement a szekreny ala ami kb par centi magas volt, igy cssak o fer oda be a kutya nem... A kutyam megcsuszott es mar csak annyit latok hogy teljesen eltorzult fejjel, testel jon felem es egy hatalmas vagas van a nyakan.. Ezek utan mar csak az tortent valahogy ott termettek a padlas kinti reszen az allatorvosok, es probalnak az eleteert kuzdeni..!

Mikor mar mindeenki azt hitte semmi remeny, megis volt es ujra eledt, innetol az volt h mindenki de tenyleg minden meglepodott hogy meg el, es innentol mindenki de halott kutyanak hivta a kutyankat aki amugy elt...es a kutya kapott vmi kerekes szek szerut meg levolt takarva egy atlatszo foliaval amikor mar rendbe jott...es kb ennyi a volt, jah es mikor felkeltem sirtam szval ez igy akk eleg melly egy alom, erzes lehetett

2014. aug. 8. 10:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!