Lehet varamdos leszek?
Szeretnenk babat nagyon a ferjemel probalkozunk egy ideje.
Kisfiam elmeselte az almat,ami igy hangzott:
Almaban az udvarban latot egy karavsony fat es a tezejen volt a david csillag ami fenyesen ragyogott.
Az almoskonyv szerint ,gyermekaldast jelent.
Olvasgatam itt es talaltam olyat hogy az anyuka gyermeke megmondta elore hogy anyunak babaja lesz..
Csak egy alom volt a kisfiam szamara vagy lehet valora fog vallni?
Koszonom szepen a valaszokat.
Ez nagyon édes volt:)
Mária egy kivételes nő volt, én nem tudok róla, hogy azóta bárki is szex nélkül esett volna teherbe. (Sőt, sokaknak sajnos így sem sikerül.)
Ha hiszel az ilyenekben menj jósnőhöz, de inkább azt javaslom, csinálj egy terhességi tesztet amikor eljön az ideje, az talán biztosabb eredményt ad, mint mi az álomfejtéssel :)
Atya vilag !!!
Milyen rossz majuak vagytok !
Hat kar volt felraknom a kerdest,mar banom.
Es csak meg jegyzem hogy nem vagyok allat ,mert az allatok szaporodnak.
"Lehet várandós leszek?"
Előbb-utóbb biztosan! :-)
kedves kérdező! ne is törődj a rosszmájú megjegyzésekkel!
az én kisfiam pár hónapja megsimogatta a hasam, és azt mondta h nemsokára kisbabám lesz! persze még nem jött össze, de nagyon reménykedem, h mielőbb igaza lesz!
remélem nálatok is összejön! és bízz nyugodtan benne, h "meglátta"" előre a dolgokat! aki meg nem hisz benne...annak nem kell válaszolnia itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!