Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Sosem voltak rémálmaim, ez az első, amire azt momdtam, hogy há ilyet soha többé. Ugyanolyan összefüggéstelen és zavaros, mint minden álmom.

Szóval, az álmodtam, hogy egy iskolában vagyok, aminek az egyik terme nagyon hasonlít a nagypapám házában lévő emeleti hálószobájára, csak bútorok nélkül. Én és néhány társam (nem emlékszem, hogy kik voltak azok) "kapitóliuminak" nevezett emberekkel verekedtünk. Nem úgy néztek ki, mint a kapitóliumiak az Éhezők viadalában, hanem kopaszok voltak, egyforma, egyszerű arcuk volt és vézna testük. Meztelenek voltak, de nem látszott semmi a testükön, olyanok voltak, mint a műanyag figurák. Ezeket vertük, fröcsögött a vér, szétloccsant a fejük és sikoltoztak, de tovább vertük őket, úgy hogy nem is tudtuk, miért csináljuk ezt. Megöltük az összeset, nekem meg hányingerem lett, ezért csukott szemmel mentem ki a szobából, hogy ne is lássam őket. Lementem ennek a sulinak a portájára, volt ott egy tanár, neki kezdtem el panaszkodni, és eddig tartott.

Van ennek valami jelentése? Vagy szimplán annak az utóhatása, hogy este megnéztem a The tortured meg az I spit on your grave trailerét?

Köszi előre is

2014. dec. 15. 18:46
 1/1 Razorclaw ***** válasza:
Biztos hogy ez elött is voltak rémálmaid.. passz, előfordul. Nézz micimackót! Bár akkor meg attól lesz
2014. dec. 15. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!