Mit jelent álmomba gurulósszékkel száguldozni?
Figyelt kérdés
Tudom elég hülyén hangzik, de visszatérő motívum az álmaimban hogy egy ilyen székben ülök és kb a kocsikkal egy sebességgel megyek. Van valami konkrét jelentése, vagy csak ennyire pihent az agyam?xdd2014. dec. 11. 21:59
1/2 anonim válasza:
Én is álmodtam már ezt, a Budakeszi úton száguldoztam az autók között. Amúgy mindig ki akartam próbálni, csak tartok tőle, annyira mégse kéne erre vágynom...Amúgy az Ability parkban ki lehet próbálni azt hiszem.
2/2 anonim válasza:
Én pl olyat álmodtam huzamosabb ideid (nem rendszeresen) hogy lebegek vagy zuhanok és szószerint fájok olyan mintha feszítene belülről. Szerintem nincs jelentős értelme talán annyi hogy átgurulsz a dolgok fölött vagy gyorsan haladsz valamijen irámyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!