Mit jelenthet az álmom?
Az álmomban barátnőm(Flóra) haját festettem [eddig 2x festettem neki már], és hát nem igazán ment a hajfestés, ő is piszkált közbe, nem haladtam semmmit, rászáradt stb. közbe anyukája ott volt velünk és mondogatta, hogy segít ha kell. Aztán hirtelen Flórával, és egy másik barátnőnkkel, Lillával a művelődési központban ültünk egy asztalnál, tőlünk két asztalra Gergő és Réka [ők csak jó barátok, ritkán találkoznak]. Lillának tetszik Gergő, nézi is őt rendesen... [De Lillának van barátja: Dani, aki nagyon hasonlít Gergőhöz, csak 3 évvel fiatalabb, és nekem is tetszik Dani és Gergő is, talán épp a hasonlóság miatt, de nem tudják hogy tetszik] Réka és Gergő beszélgetnek, néha ránk néznek, de semmi nem történik, aztán végül felébredtem.
A []-kben lévő dolgok nem az álom részei, csak megjegyzések.
Utánanéztem álomfejtőben a hajfestésnek: hazugság. Sima haj viszont: megbúvó érzelmek, rejtett gondolatok.
A másik részére nem találtam semmit, vagyis nem igazán tudtam hogyan keressem.
Mindenesetre szerintetek mit jelent?
Köszi ha elolvastad, és válaszoltál :)
hogyne lenne.. nagyon sok jelentősége van az álmoknak, mivel a tudatalattit vetítik ki, amikre sosem merünk gondolni, mert félünk hogy következményei lesznek...
vannak álmok amiknek tényleg nincs jelentősége, de ezt az álmodó, és csakis az álmodó tudhatja hogy számára jelent e valamit vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!