Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki ezt érti?

Valaki ezt érti?

Figyelt kérdés
Nálam az álmok elég furák szoktak lenni. Mindig úgy álmodok, ha egy álmomban egy olyan helyen járok vagy vagyok, ahol a valóságban már ezerszer voltam, az álmaimban az a hely máshogy néz ki, és csak akkor tűnik fel, amikor ébren vagyok és visszaemlékszem.

2014. nov. 24. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
én is gyakran álmodok ilyeneket, nem hinném hogy ez olyan ritka vagy különleges dolog lenne
2014. nov. 24. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Velem egy alvásparalízisnél volt ilyen. Teljesen úgy éreztem, hogy kiléptem a testemből és látom a lakást, de nem is olyan volt (utólag rájöttem). Ebből is látszik, hogy nincs semmilyen tesből kilépés.
2014. nov. 25. 00:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam is nagyon sokszor eltorzulnak helyek. Tudom, hol vagyok, de mégsem olyan, mint a valóságban. Ez normális dolog.
2014. nov. 25. 11:04
 4/7 Legoman ***** válasza:
Teljesen normális. :)
2014. nov. 25. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Először is második válaszolónak:

Ebből még kár lenne arra következtetni, hogy nincs testből kilépés.Nem kötelező ugyan is, hogy ahová kilépsz, az pont úgy nézzen ki, ahogyan a fizikai valóságban!abban a dimenzióban máshogy működnek a dolgok...Természetesen megvan benne a szobád jelenlegi fizikai lenyomata, mása, de megtalálhatod ott a 10 évvel ezelőtti formáját is, vagy az előző ott lakó szobáját, stb..Tehát elvileg ezernyi formában megjelenhet.

2014. nov. 25. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez egy érdekes dolog, amikor egy álomban bizonyos helyszín más, mint a valóságban, de mindig ugyan olyan formában más.Tehát van egy álombeli formája is, ami viszont állandó.Nálam így szokott lenni...Amikor a városról álmodom, amiben lakom, bizonyos részei mása álmomban, mint a valóságban, de mindig ugyan úgy mások!

A valóságban sosem láthattam ezeket ilyennek.

2014. nov. 25. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Esetleg keress jó régi képeket a városról, hátha egy múltbeli képen látsz valami egyezést.De akár jövőből is származhat valami kép az álmodban.
2014. nov. 25. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!