Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez valamilyen fejlődésnek...

Ez valamilyen fejlődésnek tekinthető?

Figyelt kérdés
Eddig az volt a sokx visszatérő álmom, h egy nagyon meredek emelkedőn mennék fel, de visszaborulok, mert már átmegy szinte függőlegesbe az emelkedő. Erről olvastam, h azért lehet, mert megoldatlan problémáim vannak. Ma már nem emelkedő, hanem egy nagyon magas lépcső volt és 1x sikerült is rajta felmenni. Másodjára lifttel mentem volna, de nem engedték...a lépcsőnek meg még1x nem mrtem nekivágni...ettől függetlenül ez már pozitívan értékelhető, nem? Javul a megoldóképességem vagy pozitívabb lett a szemléletem, azt jelentheti?

2014. nov. 18. 08:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha jól meg figyeled a kérdésedet , abban benne is kell lenni a válasznak.Most szerintem tedd félre egy pillanatra az álmod, és kérdezd meg magadtól! Javul a megoldóképességed , pozitívabb lett a szemléleted? De most komolyan!
2014. nov. 18. 08:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze, én is látom, csak én eddig nem foglalkoztam ilyenekkel és nem gondoltam, h az álmoknak tényleg van vmi komolyabb jelentésük. És most meglepődtem, h esetleg tényleg van ilyen.
2014. nov. 18. 09:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Jah......, értem.Olyan nagyon én sem folytam bele az álom fejtésbe.Azon a ponton leálltam a tanulmányozással amikor azt olvastam , hogy az álmodásnak az éjszaka folyamán több fázisa is létezik, és a különböző fázisokban történő álmoknak más és más jelentése lehet.Valamelyik fázisban lévő álomnak úgy értelmeztem , hogy pl. semmi jelentősége nincs.Valamelyik fázisban történő álomnak pedig fontos üzenete is lehet.Úgy vettem ki, hogy ha valaki időt energiát szán arra , hogy komolyan tanulmányozza ezt a kérdést , illetve önmagát , az álmait , a tudatalatti énjét , és a tudatos részét is akkor van esélye , hogy az álmokon keresztül akár hasznos infókhoz is juthat.Elég összetettnek , és hosszadalmasnak tűnik , bár akit komolyan érdekel annak biztos "megéri".
2014. nov. 18. 09:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen. Anélkül, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítanánk neki, szerintem erre utal az álmod. Nekem is nagyon hasonló volt régebben, és én is így értelmeztem.
2014. nov. 18. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Gondold azt, hogy autóban vagy és el kell indulnod a kézi fékkel.
2014. nov. 18. 11:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezt az utolsó kommentet nem értem, de am tök érdekes ez az egész...!!!
2014. nov. 18. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!