Kedvesek! Nagy gondjaim voltak este, ti tudnátok megoldani eztet?
Figyelt kérdés
No. Este álmodtam. Rosszul. Ágyamban. Aludtam. Otthon. Fáradt voltam előző este. Azt álmodtam, hogy velem van egy kutya Nyugat-Franciaországban, és szellemek vezetik az autót meg a kamiont! Egy elhagyott út szélén álltam a kutyával, csak ő nézett rám és korom sötét volt, nem láttam semmit, csak hogy egy-két sivatagi róka elfut mellettünk. Egy kórházból jöttünk ki 39 perce... A kutya vérzett... Most jobban volt, mert engem nézett, de nagyon gyanúsan, a néhány sivatagi rókára nem figyelt, de nagyon engem nézett! Ott állt mellettem! Én oldalra fordított fejemmel néztem őt mi a baj. A kutya nagyon néz, közben meg hallottam, hogy jönnek magyarok. A kutya a magyar hangra se lett figyelmes. Engem nézett... Aztán gondoltam, hogy nagyon éhes, és akartam neki adni enni, kivettem a magyar marhahúst /azt hiszem, már nem emlékszem mindenre/, és közben leharapta a kezem!!! A vér nagyon folyt, és kiáltottam annak a magyarnak, aki ott volt, sírva rohant hozzám, de a kutya megpróbálta elijeszteni!!!! Nem tudjátok a kutya miért nem hagyta, hogy segítsen nekem az egyetlen magyar? Miért harapta le a kezem álmomban? És mit jelent ez az álom? Ma álmodtam, és teljesen nyugtalan vagyok, mert nem merek este elmenni a partiba, ha ez tényleg megtörténik velem! Segítsetek meg engemet és jó?2014. okt. 31. 11:03
11/15 A kérdező kommentje:
De válaszoljatok má a kérdésemre
2014. okt. 31. 12:12
12/15 anonim válasza:
azért harapta le a kezed mert szarul nevelted, nézzél Cesar Millan videókat
13/15 anonim válasza:
,,Kedvesek" -:DDDDD Röhejes....
,,eztet"-Mi vagy te pa raszt?
14/15 anonim válasza:
,,Segítsetek meg engemet és jó" -ááááá behalok, ez nagyon nagy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!