Ez megtörténhet?
Figyelt kérdés
Álmomban megtaláltam az igazit és ahol találkoztam vele azon a helyen már jártam.a nagy "ő" nálam 2évvel tűnt öregebbnek.Talán találkozhatok vele??már volt olyan álmom ami bekövetkezett.sikerülhet??2014. okt. 21. 06:38
1/3 anonim válasza:
Henike!
Egyszer meg fogod találni, csak nem egy álom miatt.
2/3 anonim válasza:
Henike!
Nicked alapján a nálad 2 évvel idősebbnek tűnő még nem "öregebb"! (Csak az öregnél lehet öregebb, mindenki másnál esetleg idősebb.)
.
Bizonyára fogsz találkozni azzal, akit a "nagy Ő"-nek tartasz majd, de ne döbbenj meg, ha messze nem hasonlít az álmodban látott külsejűhöz!
3/3 anonim válasza:
Igen keresheted, ha a tudatalattid is üzent..Sikerülni fog..Persze nem biztos, hogy az , akit megálmodtál !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!