Miért álmodom ezt többször?
Egy nagy fehér házba vagyok ahol rajtam kívül senki sem tudja, hogy meg fognak halni. Olyan ez mint egy bentlakásos iskola vagy nemtudom. És időnként elvisznek 3-5 embert, de meghalnak, és ahogy emlékszem ezt csak én tudom. Ezért meg akarok szökni. LEgutóbb a pincén keresztül próbáltam, de nem jött össze, ezért amikor épp egy új gyerek jött az kapun kiszaladtam , mikor le volt eresztve, (a kapu a földből jött ki) Az úton stoppoltam, hogy minél hamarabb messzebbre kerüljek. Egy kisbusz állt meg amibe kb 5 öreg néni volt. Egy ideig utaztunk, amikor megállt, és kilöktek, láttam hogy visszavittek a házhoz ahonnan megszöktem. Az igazgató a kapu előtt várt, és mondta a néniknek hogy majd elintézi. (az egyik néni közbe 3 kést nekem dobott. egyik sem talált el) Mikor beértünk a házba nemtudom mi történt, mert felébredtem.
Már többször álmodtam ilyet, és ugyanabba a házban vagyok mindig, és csak én szoktam tudni hogy ott akiket elvisznek, meghalnak.
Mit jelenthet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!