Mit jelenthet ez az alom?
bent vagyunk a varosba. odajon hozzan egy vadidegen faszi es rammaszik. probalom leallitani de nem birom. felpofozom es aztan elenged. aztan kigunyol egy beteg (szellemi fogyatekos) embert.. en ideges leszek. o elkezd futni en meg utana megyek de kozben vegig ordibalok es majd felrobbanok a duhtol. amikor utolerem mar teljesen leszakadtunk a tobbiektol... aztan a telefonjan van vmi amivel fenyeget h kozzeteszi de en sem ertem h mi. es akkor az alom lenyeges resze aminek a jelentese erdekel:
menekulni kezdek elole. egy idegen epuletben futkarozunk ossze-vissza. aztan felmegyek az emeletre. o jon utanam. es kiugrok az ablakon. nem lesz semmi bajom. futok tovabb de itt mar felebredek mert mikozben ugrok hallom ahogy megkerdezi h 'te meg mit csinalsz?!' es tudom h o nem fog utanam ugrani szoval ugymond gyoztem.
es nagyonsokszor ugrok ki almaimban ablakon vagy zuhanok. soha nem lesz tole semmi bajom. es utana mindig felebredek mintha csak a zuhanas szamitana az egesz alomban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!