Mit jelenthet ez az alom?
Figyelt kérdés
En mindig ugy voltam az almokmal hogy az ellenkezoje fog beteljesulni es mivel hiszek benne ez igy is volt! Mult honapba azt almodtam hogy csinaltam egy terhessegi tesztet es anyukam mondta hogy nezd pozitiv de en mondtam neki hogy nem anya ez negativ (parommsl babat tervezunk) nagyon megorultem mert azt hittem hogy akkor telleg pozitiv lesz a teszt de nem! A ciklusom vegen csinaltam tesztet es nem az ellenkezoje hanem teljessen ugyan az teljesult be mint amit almodtam meg a helyszin is. Most meg azt almodtam hogy szultem egy gyereket....szoval most nemtudom eldonteni hogy mivan ilyen meg sose volt :( Kerlek ne nezzetek hulyenek en ebbe hiszek......szoval keruljenek azok akik szerint hulye vagyok mert mindenki masba hisz!!!!!2014. szept. 6. 14:52
1/2 anonim válasza:
mindenki másban hisz, az okés, csakhogy a hülyeség az empirikusan bizonyított
2/2 A kérdező kommentje:
Latom hogy nalad is kedves kerdezo :)
2014. szept. 6. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!