Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Furcsát álmodtam az éjjel....

Furcsát álmodtam az éjjel. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy srác (nem nézett ki túl jól) folyton, feltűnően udvarolt, közölte, hogy csodásan gyönyörű vagyok, halálosan szerelmes belém, remegnek a térdei, ha rám néz, meg folyamatosan bókolt, randira hívott. Arra már nem emlékszem, hogy megcsókolt-e. Fura volt, soha nem álmodtam még ilyet, és még a való életben sem történt ilyesmi velem. Szeretném már egyébként, ha a való életben is észrevegyen már fiú. Jó érzés volt, hogy álmomban valaki így rajongott értem. Mit jelenthet ez az álom? 15/L
2014. szept. 4. 21:17
 1/3 kecsu2000 válasza:

szia:)

szerintem az álmok a legmélyebbi vágyainkat jeleníti meg és ezzel arra enged következtetni hogy neked vagy van valakid vagy szerelmes vagy valakibe csak az illető nem figyel rád eléggé (de ez csak feltételezél)

2014. szept. 4. 22:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen lehet h tudat alatt tenyleg vagyom a romantikara, koszonom. :)
2014. szept. 4. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez az álom, az új kapcsolatot jelzi. A közeljövőben meg fogsz ismerkedni valakivel, akivel nagyon közel fogsz kerülni. De vigyázz! Ha rosszul kezeled a dolgomat, katasztrófa is lehet a vége. Ne utasíts vissza senkit, légy barátságos és nyitott. Ha egy koldus kér tőled aprót, adj neki!

Figyeld az apró jeleket. Sose zárkózz el semmitől és sose mondj nemet!

;)

2014. szept. 5. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!