Furcsát álmodtam az éjjel. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy srác (nem nézett ki túl jól) folyton, feltűnően udvarolt, közölte, hogy csodásan gyönyörű vagyok, halálosan szerelmes belém, remegnek a térdei, ha rám néz, meg folyamatosan bókolt, randira hívott. Arra már nem emlékszem, hogy megcsókolt-e. Fura volt, soha nem álmodtam még ilyet, és még a való életben sem történt ilyesmi velem. Szeretném már egyébként, ha a való életben is észrevegyen már fiú. Jó érzés volt, hogy álmomban valaki így rajongott értem. Mit jelenthet ez az álom? 15/L2014. szept. 4. 21:17
1/3 kecsu2000 válasza:
szia:)
szerintem az álmok a legmélyebbi vágyainkat jeleníti meg és ezzel arra enged következtetni hogy neked vagy van valakid vagy szerelmes vagy valakibe csak az illető nem figyel rád eléggé (de ez csak feltételezél)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen lehet h tudat alatt tenyleg vagyom a romantikara, koszonom. :)
2014. szept. 4. 22:39
3/3 anonim válasza:
Szia!
Ez az álom, az új kapcsolatot jelzi. A közeljövőben meg fogsz ismerkedni valakivel, akivel nagyon közel fogsz kerülni. De vigyázz! Ha rosszul kezeled a dolgomat, katasztrófa is lehet a vége. Ne utasíts vissza senkit, légy barátságos és nyitott. Ha egy koldus kér tőled aprót, adj neki!
Figyeld az apró jeleket. Sose zárkózz el semmitől és sose mondj nemet!
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!