Megálmodtam és másnap megtörtént?
Figyelt kérdés
Tegnap azt álmodtam,hogy egy haverom felhívott és kiderült,hogy a zsebébe magától megy a telefon és hallottam ahogy kibeszél engem egy harmadik személynek.Ma ugyanazzal a barátommal amelyikről álmodtam ültem egy padon,beszélgettünk és egyszer megszólal,hogy "ba**zus a telefonom megy a zsebembe és 4 perce hallgat minket apám".Sokszor volt már olyan eset,hogy olyan helyzetbe kerültem,amit már mintha megálmodtam volna,vagy egyszer átéltem volna.Ez lehetséges?2014. aug. 19. 19:53
11/12 A kérdező kommentje:
Megosztó a téma,de szerintem a vonzás törvénye nem placebo.
2014. aug. 21. 20:51
12/12 anonim válasza:
Én egyszer még kiskoromban azt álmodtam, hogy az istállóban (tehenek) kergetek egy nagyon furcsán kinéző csirkét, ilyen kisebbet, szinte kékes volt és cirmos, aztán nem is értettem...és pár évre rá találtunk egy pöttyös tojást az út mellett, betettük a kotló alá, kikelt, és kiderült,hogy gyöngy, és mikor már tollas volt megtörtént, hogy kergetem, az istállóban, mert meg akartam fogni.és az elég furcsa volt. Szerintem igaz, más gondolhat bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!