Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Na szóval belevágnél tehát úgy kezdődött, hogy lefeküdtem aludni hisz mi más tehettem volna aznap éjjel halál fáradt voltam na, de hagyjuk mindegy.

Tehát, amikor lefeküdtem hihetetlen módon elkezdtem álmodni a középkorban találtam magam egy karddal a kezemben a helyi lakosok ezt látták nálam miközben mellettem a harmadik shinobi feküdt holtan mindenki engem gyanúsított a gyilkossággal én elmenekültem a helyszínről, de a nindzsák üldözőbe vettek a halálomat akarva.

Egy idő után megutam a menekülést és elkezdtem velük harcolni levágtam a kezüket , lábukat , fejüket stb. A szemtanúk mindezt látták és már 10 ember megölésével vádoltak engem mivel a nindzsák 9-en voltak és ráadásképpen ott van a shinobi, akit állítólag megöltem.

Menekültem még pár óráig aztán elfogtak bíróság elé állítottak és elítéltek az esküdtszék úgy döntött, hogy a büncselekményért akasztófa jár 1-2 óra múlva kezdetét is vette a kivégzésem én hiába mondtam, hogy ártatlan vagyok megdobáltak paradicsommal aztán nyakamba adták a kötelet és a széket kirúgták a lábam alól én fuldokoltam, de mielőtt kileheltem volna a lelkemet megígértem nekik, hogy addig nem nyugszom, amíg bosszút nem állok a

sérelemért akkor is , ha emiatt a halálból kell visszatérnem.

Miután meghaltam láttam, amin megszülettek egy új emberként mondhatom nem volt szép látvány.

2014. aug. 14. 10:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy te most csak halálod miatt vagy itt, és valójában a japánból reinkarnálódott harcos vagy és ha rá tudnál jönni, hogy miképpen, vissza tudnál jutni az időben és a térben is, hogy megtarthasd a fogadalmad.
2014. aug. 14. 10:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt jelenti: Túl sok Narutot nézel és képzelődsz. Vegyél be nyugtatót alvás előtt és igyál rá páleszt. Pusszancs, Szaszke vótam.
2014. aug. 14. 20:17
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 köszi a választ.

#2 Szaszke Nem nézek túl sok narutot és úgy hiszem, ha alvás előtt pálinka mellett nyugtatót szednék másnap a kórházba kötnék ki azt pedig nem szeretném. :D

2014. aug. 15. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!