Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az igaz, hogy arról álmodunk...

Az igaz, hogy arról álmodunk aki elalvás előtt ránk gondol?

Figyelt kérdés

Illetve, nemrég olyat álmodtam, hogy amikor belegondolok hogy mi lenne ha tényleg megtörténne...Ez minek a jele?

Van egy lány akit régóta ismerek, neha-neha eljárunk együtt erre-arra. Tudni kell hogy sose mondta hogy hagyjam békén, meg hogy nem jövök be neki, szeret elérhetetlennek tűnni... Ha véletlenül találkozunk van hogy nem szólunk egymáshoz, de ő bámul... Részletezni nem akarom...

Röviden annyi, hogy voltunk valahol, én mögötte voltam...selfie-zgette magát, és direkt úgy hogy én is benne legyek, de én mindig el-el bújtam mögé hogy ne látszódjak...aztán odabújtam az arca mellé, mondtam hogy ide jövök én is, majd elkezdett könnyezni a lány, és szorosan odanyomta a fejét az enyémhez, utána adtam neki egy gyengéd puszit, majd oldalra fordította a fejét, és finoman megcsókolt...amikor az ajkát több másodpercig az enyémen hagyta, akkor is csinált képeket.

2014. aug. 3. 20:51
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Huhh 10-es ez kicsit kemény ahogy fogalmaztál, mindenesetre igazad van, csak azért nem kéne ilyen durván közölni egy reménykedő emberrel ezt. 15L
2014. aug. 5. 22:49
 12/15 anonim válasza:
Nagy a valószínűsége, hogy nem. :( Mert én már álmodtam Florian David Fitz-ről és már Gerard Way-ről is, de még egyik emberrel sem találkoztam élőben.
2014. aug. 7. 17:09
 13/15 anonim ***** válasza:
11-es én is egy reménykedő szerelmes lány vagyok,2 évig gyötrődtem egy idióta után és már beteges volt hogy mennyire szeretem itt nem úgy értem hogy hazáig követtem,folyton az adatlapját figyeltem fb-n,hanem hánytam annyira hiányzott,megszédültem és majdnem összeestem amikor megláttam,nem ettem,1-2 órát aludtam,rendkívül agresszív lettem folyton verekedni akartam,depressziót mért nálam a pszihomókus,ami pozitív volt:elmúlt a tériszonyom és nem féltem volna leugrani bárhonnan...a tipikus nem alszom-nem eszem szerelmes érzések voltak nálam is csak kicsit magasabb fokozaton.
2014. aug. 13. 11:43
 14/15 A kérdező kommentje:
utolsó: keresztneved? :)
2014. aug. 13. 12:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Vanda
2014. aug. 13. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!