Az igaz, hogy arról álmodunk aki elalvás előtt ránk gondol?
Illetve, nemrég olyat álmodtam, hogy amikor belegondolok hogy mi lenne ha tényleg megtörténne...Ez minek a jele?
Van egy lány akit régóta ismerek, neha-neha eljárunk együtt erre-arra. Tudni kell hogy sose mondta hogy hagyjam békén, meg hogy nem jövök be neki, szeret elérhetetlennek tűnni... Ha véletlenül találkozunk van hogy nem szólunk egymáshoz, de ő bámul... Részletezni nem akarom...
Röviden annyi, hogy voltunk valahol, én mögötte voltam...selfie-zgette magát, és direkt úgy hogy én is benne legyek, de én mindig el-el bújtam mögé hogy ne látszódjak...aztán odabújtam az arca mellé, mondtam hogy ide jövök én is, majd elkezdett könnyezni a lány, és szorosan odanyomta a fejét az enyémhez, utána adtam neki egy gyengéd puszit, majd oldalra fordította a fejét, és finoman megcsókolt...amikor az ajkát több másodpercig az enyémen hagyta, akkor is csinált képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!