Szerintetek abban van valami, hogy ha valaki ránk gondol elalvás előtt akkor vele álmodunk?
Figyelt kérdés
ha valaki tudja, hogy hol tudnék utána nézni ennek, megköszönném ha küldene egy linket:D2013. ápr. 2. 00:27
1/2 anonim válasza:
Az agynak nincs olyan képessége, hogy kommunikáljon más agyakkal ilyen módon. Ha lenne, akkor tudnánk irányítani a másikat az elménkkel. Elég az, hogy egyeseket szép szavakkal is átvernek mások, az kéne még, hogy ez szavak nélkül is menjen.
Ez maximum akkor fog előfordulni, ha az illető melletted fekszik, és ameddig elalszik, addig azt suttogja a füledbe, hogy ő most veled fog álmodni, és te is vele.
2/2 anonim válasza:
szerintem van benne valami:) a volt barátommal nem beszéltünk körülbelül 1 hónapja és nem is érdekeltük egymást aztán egyik este végig rá gondoltam mosolyogva aludtam el.. másnap reggel az egyik közös ismerősünk említette hogy velem álmodott volt barátom (ők beszélgetnek) illetve mint később kiderült mielőtt elkezdtünk volna kapcsolatunk elején beszélgetni mindketten egymással álmodtunk ugyanazon az estén holott előtte soha nem beszéltünk:) érdekesek ezek a dolgok..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!