Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtuk ugyanazt a...

Miért álmodtuk ugyanazt a barátnémmal és mit jelent az álmunk?

Figyelt kérdés

Már jó pár évvel ezelőtt történt ez, és a napokban eszembe jutott, úgyhogy megkérdezem.

A lényeg, hogy a barátném egy kedves ismerőse nagyon lebetegedett és elhatároztuk, hogy meglátogatjuk őt másnap. Készültünk is. Mikor elhatároztuk, este azt álmodtam, hogy bementünk a házba hozzá, csakhogy, akihez mentünk, sehol nem találtuk. Helyette embereket találtunk a házban. A nappaliban ültek, sokan voltak. Féltünk tőlük, s mikor ránk néztek, akkor a szemük izzó vörösre váltott. Úgy néztek minket tovább, de csak ültek, nem mozdultak. Én féltem, mikor felébredtem. Reggel, mikor indulni akartunk, ő is rémült tekintettel jött el hozzám. Nem mertem neki elmondani, de rávettem magamat. Mikor elmeséltem neki, kiderült, hogy ő is ugyanezt álmodta. Teljesen nem értettük az egészet.

Mikor meglátogattuk, féltünk bemenni a házba. Végül ott voltunk, de hamar eljöttünk, mert nem éreztem jól magam és a nappaliban, ahol álmomban is voltunk, hevesen vert a szívem. Nem tudtunk maradni sokáig.

2014. júl. 25. 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:
A „gonosz szem” ellenséges hatalmat jelez, amely megfoszt ítélőképességünktől.
2014. júl. 25. 20:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2014. júl. 26. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!