Egy hete folyamatosan a volt barátommal álmodok. Szinte mindig ugyanazt. Ez miert van?
Figyelt kérdés
Ő kint van most Németországba és ez az álmomban is mindig igy van. Vagy én megyek hozzá ki, vagy ő jön haza hozzám. Mindig ki vagyunk békülve, vagy épp akkor békülünk.2014. márc. 3. 07:06
1/3 anonim válasza:
Mert elintézetlenül maradtak dolgok. Biztos nem így akartad. Én már vagy 15 éve álmodok folyton az exemmel, pedig azóta férjhez mentem és boldog vagyok, de tudom, hogy maradtak tüskék bennem, amiket akkor nem tudtam elmondani neki. Leginkább azt álmodom, hogy még most is ő a pasim, de abban a környezetben, amiben a férjemmel vagyok. Nekem ez rémálom :-D
3/3 anonim válasza:
Mert nem vagy rendesen kielégítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!