Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? Nagy baj?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, megszültem az első gyerekemet, de mikor oda tették mellém nem éreztem semmilyen anyai ösztönt, és inkább taszítottam magamtól. Nem akartam megtartani,aztán felébredtem. Van valami jelentése? Félnék az anyaságtól? 17éves vagyok.
2014. júl. 25. 15:09
 1/6 csillámláma ***** válasza:
ha közben bineklamunaláris hexoticea szurdezált akkor semmi jelentősége
2014. júl. 25. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Én azt álmodtam, hogy egy esküvőn vagyok, és beröppent egy lufi a táncparkettre, én meg hátráltam tőle. Akkor most félek a lufiktól?
2014. júl. 25. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Második válaszolónak: A lufik ezesetben inkább aggodalmaskodást jelentenek, hogy bizonyos apró dolgok dolgok zavarhatnak, pl saját gondolatok, félelmek, önbizalomhiány.

A kérdezönek: elég fiatalon jött ilyen álmod, lehet inkább csak azt jelenti hogy elérsz valami sikert/fejlődést valahol, ami lehetőségeket ad, de nem értékeled sokra, sőt nem tetszik neked. De változást is jelenthet majd.

2014. júl. 25. 18:08
 4/6 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló : köszönöm.:)

második és első : az álmom kifigurázását nem kértem.:)

2014. júl. 25. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:

"az álmom kifigurázását nem kértem.:)"

Én tényleg lufivan álmodtam, és tényleg távolodtam tőle, ez nem volt vicc.

2014. júl. 25. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
*lufival
2014. júl. 25. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!