Furcsa felkavaró álom (? )
Nem rég egy nagyon furcsa álmom volt, am rettenetesen felkavart, de nem is értem miért.
Úgy kezdődött, hogy barátnőm elkísért orvoshoz,
utaztunk buszon és mire odaértunk az exbarátom házában voltunk..Akinek ott voltak a barátai és egy kislány, akivel valamiért játszottam, az exem pedig odajött közben megpuszilt és azt mondta kezdjük újra...
Hazaakartam menni de valahogy nem tudtam (?) Megjelent az exem anyukája, hogy aludjak ott barátnommel, de valahogy odakerült másik exemis aki elkezdett elöttem vetkőzni, én pedig csak elsétáltam.. hívott a másik exem aludni, menni is akartam de hirtelen egy madarakkal teli szobában voltam (ketrecben lévő madarakkal) és elkezdtem játszani a galambokkal... végűl hirtelen kieesett az egyik fogam, i szó szerint fizikailag fájt is, olyan volt mintha nem csak álom lenne.
Bocsi ha hosszúra sikerűlt meg ha kicsit hibás de telefonról írtam :/ csak napok óta nem tudom elfelejteni, miután felkeltem elkeztem sírni, szó szerint bőgtem .. nem tudom miért? Valaki tudna segíteni, hogy valyon mit jelenthet?! Válaszokat előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!