Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért rángatózom?

Miért rángatózom?

Figyelt kérdés
Mikor lefekszem és még nem alszom el, hanem félálomban vagyok arra szoktan rendesen felkelni hogy egy óriásit rángatóztam. Kb havonta 2x szokott előfordulni, meg olyan is szokott lenni, hogy a lábammal így hirtelen rúgok egyet pedig semmit se álmodok még akkor.

2014. júl. 12. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:

nincs semmi bajod :)

az izmok összerándulnak görcs hatására és ez az eredmény

néha énis jártam igy. sőt a mai napig néha néha szokott rángatózni a karmizmom

2014. júl. 12. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindenkivel előfordul a rúgdozódás
2014. júl. 12. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt nekem is csak kb hetente 2x. Az orvos azt tanácsolta egyek több fehérjét (csirke, tojás) és zöldséget (párolva) plussz vettem egy erős multivitamint. Teljesen megszűnt :)
2014. júl. 12. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:
REM-fàzis, olvass egy kicsit utána.
2014. júl. 12. 13:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2014. júl. 12. 16:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Ekkor mondaná osztálytársnőm hogy átjár a szent szellem :DDDDDD
2014. júl. 12. 16:16
 7/8 anonim válasza:
Megszállt Ábyzó! :OOO
2014. júl. 12. 23:17
 8/8 anonim válasza:

"Az alvást megelőzően folyamatosan lassul a szívverés, a légzés, valamint az izmok is veszítenek tónusukból.

Az ébrenlét-alvás határán működésbe lép egy, az agytörzsben elhelyezkedő bizonyos retikuláris aktivációs rendszer, melynek feladata, hogy az alvás és az ébrenlét ritmusos változását szabályozza. Ennek hatására egy pillanatra olyan idegsejtek kerülnek ingerületbe, melyek a végtagok mozgatásáért felelnek."

2014. júl. 16. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!